Garantier

Vi på Automotive erbjuder garantier genom AutoConcepts och Svensk Bilgaranti AB som sträcker sig från 6 till 36 månader beroende på bilen.

Att köpa en bil kan vara en stor investering och våra garantier ger dig som köpare maximal trygghet. Dagens fordon har en avancerad teknik med tusentals komponenter, där den dyra elektroniken ofta står för en stor andel av reparationskostnaderna. Som kund vill du kunna känna dig säker och försäkra bort eventuella skadekostnader på ditt fordon.

Vi kan erbjuda dig flera olika garantialternativ beroende på vilka komponenter som omfattas, fordonets ålder och mätarställning.

En garanti ger dig maximal trygghet när du köper din bil. Fråga gärna din säljare om mer information när du provkör din framtida bil.Finansiering

Vi erbjuder dig en trygg och flexibel finansieringslösning för ditt nästa bilköp. Vi samarbetar med Santander samt MyMoney för att kunna erbjuda dig konkurrenskraftiga räntor och ett upplägg som ger dig som kund full kontroll under hela avtalstiden.Förmedling

Försäljningsuppdrag av din bil, om du vill att vi ska sälja din bil åt dig mot en fast avgift, kan du lämna in den till oss där vi kan bistå med rekond, reparationer och besiktning. Vi strävar efter att få dig ett högre pris genom att förbättra bilens skick och hantera försäljningen på ett professionellt sätt. Vi hanterar frågor, visningar och provkörningar, och säkerställer att allt pappersarbete går rätt till.


När du säljer din bil finns det många faktorer som påverkar priset, till exempel märke, modell, ålder, mätarställning och skick. Det är också viktigt att ta hänsyn till bilens historik, inklusive besiktningar, reparationer och antal tidigare ägare. Hos oss kan du känna dig trygg och vi erbjuder en enkel och smidig försäljningsprocess. Om du inte är nöjd med budet kan du enkelt tacka nej.


Vi har ett brett kontaktnätverk och stor kunskap inom olika fordonskategorier, och hjälper dig gärna att sälja ditt fordon till marknadsmässigt rätt värde. Tveka inte att höra av dig till oss för en värdering av just ditt fordon.